AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
07 de juliol del 2015

Èxit rotund a la presentació de la nova equipació del RCD Espanyol!!

Avui, a les 19h30 hi ha hagut l’acte de presentació de les noves equipacions (JOMA) del RCD Espanyol de Barcelona a la piscina de Salts de Montjuïc. La participació de les nostres nedadores, dirigides per la directora tècnica del club, l’Anna Tarrés, ha creat una gran expectació entre totes les persones assistents.

En el marc de la presentació, les nedadores han presentat tres coreografies amb la banda sonora d’himnes de tots els pericos com el “Glòria als herois” o la versió rock de l’himne oficial del centenari. Les coreografies han estat executades per unes 60 nedadores integrants dels equips de competició del CN Kallípolis així com nedadores participants del CAMPUS Anna Tarrés (annatarres.com). Aquestes, procedeixen de clubs tan diversos com el CN Reus Ploms, el CN Barcelona, el CN el Papiol, el CN Natagona, el CNJ Pelegrí, el CN Sabadell, el Club Ceforma (Mèxic) o amb una nedadora d’Ontàrio (Canadà). Així mateix, seguint amb la tasca de fer arribar la natació sincronitzada a tothom com a eina d’integració, hem pogut gaudir de la participació especial de 2 nedadores amb sindrome de down del Club Valkirias Down (Mèxic).

Us deixem el link de dos vídeos de l’exhibició. El primer de la notícia emesa per TV3 i el segon del RCD Espanyol. Gaudiu de l’espectacle!

 

29 de novembre del 2021

L’equip Júnior torna del CAMPIONAT D’ESPANYA com a campió per clubs!

Moltes felicitats a tot l’equip pel campionat, la millor manera d’iniciar aquesta la temporada! La delegació del Kallípolis ha... llegir més
15 de novembre del 2021

Arriba l’Stage de la Puríssma 2021!

Del 4 al 8 de desembre ens retrobarem a Lloret amb l’Stage preparatori de la Gala de Nadal 2021. Aquest... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:

EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail