AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
13 de juny del 2016

Gran cloenda de temporada amb el Festival d’Estiu 2016

Diumenge a la tarda, la Piscina Sant Jordi es va omplir de Sincro amb totes les nedadores del club. El festival d’estiu, any rere any, vol mostrar a les famílies la feina feta durant tot un curs i és per això que hi participen tots els grups i equips del club, des de les més petites (6 anys) fins les més veteranes (83 anys). En total, més de 300 nedadores es llencen a l’aigua per fer-nos gaudir de l’espectacle.
A més a més, vam podem comptar amb la presència de dues nedadores del club, la Clara Basiana i la Sara Levy, que tot just han donat per finalitzada la seva carrera com a esportistes d’elit deixant de formar part de l’equip Espanyol de Natació Sincronitzada. Totes dues van poder gaudir de l’espectacle i van rebre el reconeixement de tot el públic assistent.

També vam poder gaudir de l’actuació de les dues nedadores del club que actualment formen part de l’equip Espanyol de Natació Sincronitzada, la Paula Ramírez i la Berta Ferreras, que van fer una improvisació de solos.

A totes les nedadores del club, a l’equip tècnic que les ha portat tota la temporada i a les famílies que confieu en nosaltres moltes gràcies i fins la temporada vinent!

29 de novembre del 2021

L’equip Júnior torna del CAMPIONAT D’ESPANYA com a campió per clubs!

Moltes felicitats a tot l’equip pel campionat, la millor manera d’iniciar aquesta la temporada! La delegació del Kallípolis ha... llegir més
15 de novembre del 2021

Arriba l’Stage de la Puríssma 2021!

Del 4 al 8 de desembre ens retrobarem a Lloret amb l’Stage preparatori de la Gala de Nadal 2021. Aquest... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:

EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail