AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
24 de juliol del 2017

La Paula i la Berta al Mundial de Budapest!

El Kallípolis ha tornat a estar representat, a través de nedadores i jutges, al 17th FINA World Championships Budapest.
La Paula Ramírez i la Berta Ferreras han sigut les nedadores que han format part de la delegació Espanyola a Budapest. La Paula ha nedat els duets, els equips i el combo i la Berta, per la seva banda, ha nedat els duets mixt, els equips i també el combo.
La Paula, juntament amb la seva parella de duet l’Ona Carbonell, ha aconseguit la 5ª posició tant en el duet tècnic i lliure i la Berta, juntament amb el Pau Ribes ha assolit en totes dues modalitats de duet mixt, la 5ª posició. Pel que fa als equips, han assolit una 6ª posició en totes dues modalitats i una 5ª posició en la rutina combinada.
Volem felicitar a totes dues per la seva feina i esforç! Us animem a seguir treballant en aquest esport que ens apassiona!
Al següent enllaç podeu consultar tota la informació detallada.
Per altra banda, no ens volem oblidar de la feina feta per àrbitres i jutges. En aquest cas, el club també ha comptat amb representació. La Maria José Bilbao ha estat present al mundial com a jutge FINA i ha sigut ponent al Congrés celebrat durant aquests dies.
MOLTES FELICITATS A TOTES!!!
25 de novembre del 2017

Iris Tió Campiona al CESP en Solo Tècnic!

Volem felicitar a l’Iris Tió per la seva gran actuació al Campionat d’Espanya d’Elements Tècnics Júnior celebrat aquest cap... llegir més
23 de novembre del 2017

El Kallípolis s’adhereix al Manifest per a l’eliminació de la violència envers les dones

El club, un any més, s’adhereix al Manifest institucional i del món de l’Esport amb motiu del Dia Mundial per... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:

EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail