AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
14 de setembre del 2020

INICI TEMPORADA 2020/21

Amb el desig que hagueu passat un bon estiu i que vosaltres i els vostres estigueu bé de salut, el Club Natació Kallípolis us vol donar la benvinguda a la nova temporada 2020-2021.

Com ja sabeu, comencem la temporada amb moltes incerteses però alhora amb molta il·lusió i carregades d’energia per poder anar superant els diferents reptes que se’ns plantegin.

El dilluns 7 de setembre ja han iniciat els entrenaments els equips de competició i a l‘octubre, com és habitual, la resta de grups s’hi afegiran. En aquest sentit, ja fa dies que estem treballant per adequar l’activitat del club i els entrenaments d’acord amb les normatives i recomanacions sanitàries provocades per la COVID-19 i fer-la així, el més segura possible. No està sent fàcil, però tenim molt clar que tornar a fer sincronitzada a la piscina ha esdevingut el nostre objectiu principal.

Tan aviat quan ens sigui possible, us farem arribar tota la informació detallant els protocols que seguirem i de quina manera quedarà organitzada l’activitat de cada grup.

Aprofitem per agrair-vos molt sincerament la vostra comprensió, paciència i col·laboració i restem a la vostra disposició per a qualsevol qüestió o dubte.

EQUIP TÈCNIC CNK

18 de març del 2024

Campionat d’Espanya Júnior d’Hivern a Valladolid

Valladolid ha acollit el Campionat d’Espanya d’Hivern Júnior i Sènior. Han sigut tres dies molt intensos i plens de... llegir més
11 de març del 2024

2J Copa Catalana, seguim creixent!

Els nostres Equips de Copa van competir, el cap de setmana passat, al CN Barcelona. Era la segona jornada... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:





EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail