AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
05 de novembre del 2021

Entre tots i totes, 100 anys!

Ha sigut un camí llarg. 100 anys plens de fites extraordinàries…

Ahir, la Federació Catalana de Natació va celebrar, amb el SOPAR DE GALA al Museu Marítim de Barcelona, el seus 100 anys d’història. El Kallípolis no hi podia faltar.

Durant tot aquest any 2021 la FCN ha estat celebrant aquests 100 anys d’història a través de les xarxes socials, de diversos esdeveniments commemoratius i amb la celebració de grans competicions internacionals de totes les disciplines esportives.

Amb aquest sopar però, es volia retre un homenatge de forma presencial a totes les persones, clubs, institucions i entitats que d’alguna manera formen part de la seva història. I és per això que el Kallípolis no hi podia faltar! Són moltes les persones del club que han contribuït a que aquests 100 anys hagin estat plens de fites extraordinàries… en un primer pla el Cèsar Villegas, la Maria José Bilbao, l’Anna Tarrés, la Mònica Antich, l’Eva López, la Marta Amorós, la Núria Ayala, la Bet Fernàndez, la Gemma Mengual, la Gisela Morón, la Irina Rodríguez, l’Andrea Fuentes, la Tina Fuentes, la Clara Basiana, la Paula Klamburg, la Irene Montrucchio, l’Ona Carbonell, la Berta Ferreras, la Paula Ramírez, l’Iris Tió…i moltes més darrera que ho han fet possible.

Moltes felicitats!

04 de setembre del 2023

La Paula i la Judith, plata i bronze al Campionat Mundial Infantil, Atenes 2023

Ahir, va finalitzar el Mundial Infantil Atenes 2023, amb grans resultats per a Selecció de Natació Artística. Destaquem la... llegir més
02 de setembre del 2023

Stage Tossa 2023, la millor manera de començar la temporada!

Es fa molt difícil fer un resum de tot el què hem viscut aquests dies! Us deixem alguns dels... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:





EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail