AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
22 de juliol del 2022

Gran èxit del Casal d’Estiu!

Avui, hem posat punt i final al Casal d’Estiu 2022 que ha tingut lloc a les instal·lacions del Club Tennis Sant Gervasi. Un indret immillorable que ens ha permès gaudir d’uns dies envoltats de natura i amb molta sincro.

Aquest any hem viatjat a un planeta nou i desconegut: el planeta Kalispo. Hem conegut noves maneres de fer, nova fauna i flora, nous paisatges, idiomes, comerç, cultura…Els i les integrants del casal han format part d’un grup de científics amb la missió d’establir les bases per aquest nou món! Aquests elements ens han permès apropar-nos al món de la natació artística d’una manera lúdica i enriquidora, tot descobrint-la i perfeccionant-la.

Cada divendres hem pogut presentar davant de les famílies i de tothom qui ho ha desitjat les coreografies i balls treballats amb una exhibició on també hi han participat els diferents equips de competició del club. Vam comptar, també, amb convidats molt especials, com l’Iris Tió, el Dennis Gonzàlez i la Maria Bofill!

A més a més, aquest any, gràcies al nou projecte SINKRO EXCHANGE, el Casal ha comptat amb la participació de nedadores de Suïssa i d’Estats Units. El contacte amb noves maneres de fer i noves cultures ens ha permès seguir creixent!

Us desitgem molt bones vacances. Propera destinació….Tossa!!!

Al següent enllaç podeu consultar algunes imatges d’aquests dies!

11 de març del 2024

2J Copa Catalana, seguim creixent!

Els nostres Equips de Copa van competir, el cap de setmana passat, al CN Barcelona. Era la segona jornada... llegir més
04 de març del 2024

Campionat d’Espanya Aleví i Infantil d’Hivern a Sabadell

Sabadell ha acollit el Campionat d’Espanya d’Hivern de les categories aleví i infantil i tot ell ha sigut molt... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:

EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail