AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
16 de maig del 2022

Gran èxit del III Open SinKro Experience!

Tornem de Barbastre amb un somriure als llavis i amb les piles ben carregades!

Per fi hem pogut celebrar la tercera edició de l’Open SinKro Experience i ha estat tot un èxit!!

Del 13 al 15 de maig, un total de 13 equips de 4 clubs diferents hi han pres part i hem pogut compartir una manera diferent de viure la SinKro.

L’experiència començava dissabte matí amb la Gimcana pel preciós poble d’Alquezar. Una gimcana per equips que tenia per objectiu conèixer l’entorn on ens trobàvem i passar-ho molt bé!

A la tarda vam seguir amb la celebració de l’Open a la piscina del Polideportivo Comarcal Somontano, seu del club amfitrió. Es van celebrar les proves de Combos, el Relleus i el que va acabar sent la prova estrella, la Rutina Exprés on grups mixtes d’esportistes havien de crear, en poc més de mitja hora, una rutina amb certs elements i amb una música concreta!

   

      

Al vespre tots els equips ens vam reunir a l’Escuela Refugio de Alquezar per celebrar-ho i l’endemà vam poder fer l’activitat estrella, el Barranc del Riu Vero!

Les famílies també van poder gaudir del Family Experience i,  part d’assistir com a públic a la competició, van poder assistir a una visita i cata de les bodegues Viñas del Vero així com fer una magnífica passejada per les Passarel·les d’Alquezar!

 

De ben segur que tots repetirem!!! Fins la propera!!!

 

15 de juliol del 2024

Últim CESP de la temporada pels equips Aleví i Infantil

Temporada acabada pels nostres equips Aleví i Infantil. Emocions contraposades davant un reglament implacable que en categoria infantil no... llegir més
09 de juliol del 2024

Terceres al Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu!

El nostre Equip Absolut i Júnior tanca la paradeta fins a la propera temporada. A Oviedo, al Campionat d’Espanya... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:

EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail