AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
25 de juliol del 2023

Inoblidable Campionat del Món Absolut a Fukuoka!!

Han sigut 4 esportistes del club els qui han participat al Campionat del Món al Japó del 14 al 22 de juliol. La Berta Ferreras, la Paula Ramírez, l’Iris Tió i el Dennis González han tornat carregats de medalles després d’una actuació brillant!

L’Iris Tió s’ha penjat 3 medalles, el bronze en Solo tècnic i en el Duet tècnic, juntament amb Alisa Ozhogina, i l’or en Equip Tècnic. El Dennis González també ha guanyat 3 medalles, una de cada color: l’or en Solo lliure, la plata en Duet tècnic, formant parella amb Emma Garcia, i el bronze en Duet lliure, amb Mireia Hernández. També la Paula Ramírez i la Berta Ferreras s’han penjat la medalla d’or en Equip Tècnic i tant elles dues com l’Iris han assolit un meritori 4t lloc en Equip Lliure.

Han hagut de passar 14 anys per igualar els 7 metalls aconseguits a Roma 2009. Felicitats a totes!!

No només elles han sigut les representants del Kallípolis al mundial! La directora tècnica, l’Anna Tarrés ha format part de la delegació de Xina (2 medalles d’OR en la rutina acrobàtica i l’equip lliure, entre d’altres) i d’Israel. La Bet Fernàndez, coordinadora tècnica del club, ha estat treballant amb la selecció grega amb qui hi té un vincle des de l’anterior classificatori pels JJOO. L’Esther Jaumà, actualment vinculada amb la selecció holandesa, es va iniciar com a nedadora i tècnica al club.

També, 3 ex olímpiques del club, la Irina Rodríguez amb Xile, la Paula Klamburg amb Austràlia i l’Andrea Fuentes amb USA, han pres part d’aquest mundial i han tingut una molt bona actuació amb les seves respectives seleccions!

Tampoc podem oblidar a la Maria José Bilbao, membre de la Junta Directiva, que ha sigut l’artífex del nou reglament de FINA i que s’ha implementat per primer cop en un mundial!

És un orgull pel club veure la petja del Kallípolis per tot el món! El Kallípolis, sempre, serà casa vostra!

Us animem a seguir brillant dins i fora l’aigua com fins ara!

Al següent enllaç podeu consultar tots els resultats detallats.

Kalli, Kalli!!

Polis, Polis!

 

 

 

 

 

 

 

04 de setembre del 2023

La Paula i la Judith, plata i bronze al Campionat Mundial Infantil, Atenes 2023

Ahir, va finalitzar el Mundial Infantil Atenes 2023, amb grans resultats per a Selecció de Natació Artística. Destaquem la... llegir més
02 de setembre del 2023

Stage Tossa 2023, la millor manera de començar la temporada!

Es fa molt difícil fer un resum de tot el què hem viscut aquests dies! Us deixem alguns dels... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:

EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail