AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
13 de maig del 2019

Ja hem tornat de Màlaga. El II Open, tot un èxit!

El II Open SinKro Experience ha superat totes les expectatives i tornem de Màlaga amb les piles 100% carregades.

El divendres a la tarda es va donar el tret de sortida a l’Open amb la primera prova de la Copa SinKro Experience, la Gimcana. Per equips, vam poder conèixer els llocs més emblemàtics de Màlaga i cap prova se’ns hi va resistir.

L’endemà, ja a les instal·lacions d’Inaqua Malaga, vam realitzar la prova de Rutines Combinades al matí i la Rutina Express i els Relleus Copa SinKro Experience a la tarda. Una combinació de proves que fan de l’Open un esdeveniment únic i diferent. Els objectius principals són el  fomentar el treball en equip, la creativitat i el fair play.

Al vespre ho vam poder celebrar amb una festa que va aplegar tot els equips participants de l’Open: Espetinas, Boqueronas, Sirenes Blanques, Chocolate, Picasses, Williams, Flamenques i Guiris! Tots els equips van fer un treball fantàstic, felicitats!!!

L’endemà al matí, la part lúdica va prendre el protagonisme i a primera hora ja ens esperava la platja de la Malagueta amb el BIG paddle surf, el banana boat i el vòlei platja!!!

Aquesta II edició ha tornat a ser tot un èxit i ens emportem una nova experiència al sac!

Moltes gràcies a tothom qui ho ha fet possible: nedadores, famílies, jutges, Club Sincro Inaqua (que ens ha acollit en aquesta edició) i a SincroCamp, el nostre partner organitzador!

L’Open Sinkro Experience ja ha visitat Bilbao i Màlaga, quin serà el proper destí??

18 de març del 2024

Campionat d’Espanya Júnior d’Hivern a Valladolid

Valladolid ha acollit el Campionat d’Espanya d’Hivern Júnior i Sènior. Han sigut tres dies molt intensos i plens de... llegir més
15 de març del 2024

La cinquena edició de l’Open SinKro Experience ja és aquí!

Els propers 11 i 12 de maig tindrà lloc la cinquena edició de l‘Open Sinkro Experience a Banyoles! Per qui no el conegui,... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:

EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail