AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
13 de maig del 2019

Ja hem tornat de Màlaga. El II Open, tot un èxit!

El II Open SinKro Experience ha superat totes les expectatives i tornem de Màlaga amb les piles 100% carregades.

El divendres a la tarda es va donar el tret de sortida a l’Open amb la primera prova de la Copa SinKro Experience, la Gimcana. Per equips, vam poder conèixer els llocs més emblemàtics de Màlaga i cap prova se’ns hi va resistir.

L’endemà, ja a les instal·lacions d’Inaqua Malaga, vam realitzar la prova de Rutines Combinades al matí i la Rutina Express i els Relleus Copa SinKro Experience a la tarda. Una combinació de proves que fan de l’Open un esdeveniment únic i diferent. Els objectius principals són el  fomentar el treball en equip, la creativitat i el fair play.

Al vespre ho vam poder celebrar amb una festa que va aplegar tot els equips participants de l’Open: Espetinas, Boqueronas, Sirenes Blanques, Chocolate, Picasses, Williams, Flamenques i Guiris! Tots els equips van fer un treball fantàstic, felicitats!!!

L’endemà al matí, la part lúdica va prendre el protagonisme i a primera hora ja ens esperava la platja de la Malagueta amb el BIG paddle surf, el banana boat i el vòlei platja!!!

Aquesta II edició ha tornat a ser tot un èxit i ens emportem una nova experiència al sac!

Moltes gràcies a tothom qui ho ha fet possible: nedadores, famílies, jutges, Club Sincro Inaqua (que ens ha acollit en aquesta edició) i a SincroCamp, el nostre partner organitzador!

L’Open Sinkro Experience ja ha visitat Bilbao i Màlaga, quin serà el proper destí??

28 de novembre del 2022

Primer CESP de la temporada amb molt bons resultats!

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Madrid el primer Campionat d’Espanya de la temporada. L’equip júnior, després d’una... llegir més
25 de novembre del 2022

25 N, per un Esport Segur!

Des del Kallípolis, ens adherim al manifest del món de l’Esport del #25N amb motiu del Dia Internacional per... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:

EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail