AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
16 de novembre del 2015

Kalliwood presenta…el Dia del Club!

L’Espai Baronda (Esplugues de Llobregat) es va convertir en tot un plató de Cinema.

A les onze del matí començava el rodatge de la Pel·lícula Dràcula amb les nedadores del club i famílies com a protagonistes. Tothom va venir molt ben guarnit per l’ocasió i vam poder veure vampiresses i vampirs que semblaven talment sortits de la mateixa Transsilvània!

Durant el rodatge també es va poder passejar per la catifa vermella i pel bulevard de les estrelles i gaudir de l’exposició de fotografies dels equips de la temporada passada. Tampoc hi van faltar un taller de maquillatge i d’atrezzo per passar pel photocall.

També vam voler dedicar un temps al treball dels valors, fent especial atenció als d’aquesta temporada: COMPROMÍS, RESPECTE i DISCIPLINA. En un mural tothom va poder comprometre’s amb accions o actituds concretes per millorar personalment durant la temporada.

Un cop finalitzat el rodatge vam recuperar forces amb el vermut de germanor.

A quarts de dues vam iniciar la part més protocol·lària, però també més emotiva, de l’acte. L’Anna Tarrés va obrir l’acte donant la paraula al Cèsar Villegas, President del club, el qual va agrair l’assistència de totes les famílies, entre d’altres. Seguidament, la Rosa Junyent Gerent del club, va procedir a la lectura del Manifest del món de l’Esport envers la violència contra les dones.

Seguidament vam poder gaudir del vídeo resum de la temporada 2014/2015 recordant les activitats del club, els reconeixements i els grups i competicions.

Un cop fet el repàs, vam passar a la part de reconeixements:

L’equip revelació 14/15: Nivell 3
La Generació del ’97
Entrenadores: Maria Ortells i Laura Amorós

Per cloure l’acte vam poder assistir a l’Estrena en exclusiva de la pel·lícula: DRÀCULA.

Finalment, agrair a l’Ajuntament d’Esplugues la cessió, un any més, del magnífic ESPAI BARONDA. espai per celebrar aquest acte tan especial.

Tot un èxit de participació i tota una festa de club! Moltes gràcies a tothom per venir i compartir el matí fent club.

18 de març del 2024

Campionat d’Espanya Júnior d’Hivern a Valladolid

Valladolid ha acollit el Campionat d’Espanya d’Hivern Júnior i Sènior. Han sigut tres dies molt intensos i plens de... llegir més
15 de març del 2024

La cinquena edició de l’Open SinKro Experience ja és aquí!

Els propers 11 i 12 de maig tindrà lloc la cinquena edició de l‘Open Sinkro Experience a Banyoles! Per qui no el conegui,... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:





EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail