AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
03 de febrer del 2017

Setmana plena d’actes: commemorant el passat i redissenyant el futur

Aquesta setmana, el Kallípolis ha assistit a 2 actes que representen el passat i el futur esportiu del nostre país.

El primer acte, la conferència un “Nou Model de Governança de l’Esport Català” a càrrec del Secretari General de l’Esport, el Sr. Gerard Figueras va tenir lloc dilluns a la tarda a la Sala d’actes de l’INEFC. Per part del Kallípolis hi van assistir l’Anna Tarrés i la Rosa Junyent. La conferència va permetre conèixer quins seran els principals eixos de treball del nou model esportiu de Catalunya: Esport i Salut i Esport i Èxit. Aquest últim entès com a esport d’alt nivell.

Per altra banda, avui ha tingut lloc, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, l’acte de presentació de la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92. Per part del club hi ha assistit el President, el Cèsar Villegas, la Maria José Bilbao, membre de la Junta Directiva i l’Anna Tarrés, la Directora Tècnica.

Seran diverses les activitats que hi haurà per commemorar els Jocs de Barcelona i on segur que el Kallípolis hi serà present! Aprofitem per recordar que en aquells Jocs hi van participar tres nedadores del club: la Marta Amorós, la Núria Ayala i l’Eva López! Tres nedadores que actualment segueixen estretament vinculades amb el club. Felicitats a totes per la vostra trajectòria i moltes gràcies per la feina que feu!

                

 

04 de setembre del 2023

La Paula i la Judith, plata i bronze al Campionat Mundial Infantil, Atenes 2023

Ahir, va finalitzar el Mundial Infantil Atenes 2023, amb grans resultats per a Selecció de Natació Artística. Destaquem la... llegir més
02 de setembre del 2023

Stage Tossa 2023, la millor manera de començar la temporada!

Es fa molt difícil fer un resum de tot el què hem viscut aquests dies! Us deixem alguns dels... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:

EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail