AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
03 de febrer del 2017

Setmana plena d’actes: commemorant el passat i redissenyant el futur

Aquesta setmana, el Kallípolis ha assistit a 2 actes que representen el passat i el futur esportiu del nostre país.

El primer acte, la conferència un “Nou Model de Governança de l’Esport Català” a càrrec del Secretari General de l’Esport, el Sr. Gerard Figueras va tenir lloc dilluns a la tarda a la Sala d’actes de l’INEFC. Per part del Kallípolis hi van assistir l’Anna Tarrés i la Rosa Junyent. La conferència va permetre conèixer quins seran els principals eixos de treball del nou model esportiu de Catalunya: Esport i Salut i Esport i Èxit. Aquest últim entès com a esport d’alt nivell.

Per altra banda, avui ha tingut lloc, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, l’acte de presentació de la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92. Per part del club hi ha assistit el President, el Cèsar Villegas, la Maria José Bilbao, membre de la Junta Directiva i l’Anna Tarrés, la Directora Tècnica.

Seran diverses les activitats que hi haurà per commemorar els Jocs de Barcelona i on segur que el Kallípolis hi serà present! Aprofitem per recordar que en aquells Jocs hi van participar tres nedadores del club: la Marta Amorós, la Núria Ayala i l’Eva López! Tres nedadores que actualment segueixen estretament vinculades amb el club. Felicitats a totes per la vostra trajectòria i moltes gràcies per la feina que feu!

                

 

15 de juliol del 2024

Últim CESP de la temporada pels equips Aleví i Infantil

Temporada acabada pels nostres equips Aleví i Infantil. Emocions contraposades davant un reglament implacable que en categoria infantil no... llegir més
09 de juliol del 2024

Terceres al Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu!

El nostre Equip Absolut i Júnior tanca la paradeta fins a la propera temporada. A Oviedo, al Campionat d’Espanya... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:

EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail