AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
03 de febrer del 2017

Setmana plena d’actes: commemorant el passat i redissenyant el futur

Aquesta setmana, el Kallípolis ha assistit a 2 actes que representen el passat i el futur esportiu del nostre país.

El primer acte, la conferència un “Nou Model de Governança de l’Esport Català” a càrrec del Secretari General de l’Esport, el Sr. Gerard Figueras va tenir lloc dilluns a la tarda a la Sala d’actes de l’INEFC. Per part del Kallípolis hi van assistir l’Anna Tarrés i la Rosa Junyent. La conferència va permetre conèixer quins seran els principals eixos de treball del nou model esportiu de Catalunya: Esport i Salut i Esport i Èxit. Aquest últim entès com a esport d’alt nivell.

Per altra banda, avui ha tingut lloc, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, l’acte de presentació de la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92. Per part del club hi ha assistit el President, el Cèsar Villegas, la Maria José Bilbao, membre de la Junta Directiva i l’Anna Tarrés, la Directora Tècnica.

Seran diverses les activitats que hi haurà per commemorar els Jocs de Barcelona i on segur que el Kallípolis hi serà present! Aprofitem per recordar que en aquells Jocs hi van participar tres nedadores del club: la Marta Amorós, la Núria Ayala i l’Eva López! Tres nedadores que actualment segueixen estretament vinculades amb el club. Felicitats a totes per la vostra trajectòria i moltes gràcies per la feina que feu!

                

 

11 de març del 2024

2J Copa Catalana, seguim creixent!

Els nostres Equips de Copa van competir, el cap de setmana passat, al CN Barcelona. Era la segona jornada... llegir més
04 de març del 2024

Campionat d’Espanya Aleví i Infantil d’Hivern a Sabadell

Sabadell ha acollit el Campionat d’Espanya d’Hivern de les categories aleví i infantil i tot ell ha sigut molt... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:

EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail